Nemzeti Környezetügyi Intézet
DOKUMENTUMTÁRKÉPTÁRFOGALOMTÁRKAPCSOLATAINKELÉRHETŐSÉGEKENGLISH
Vidékfejlesztési Minisztérium Vidékfejlesztési Minisztérium Nemzeti Környezetügyi Intézet Nemzeti Környezetügyi Intézet 1012 Budapest, Márvány u. 1/d, Tel.: +36 1 445 5100, Fax: +36 1 487 8510


INTÉZET

TEVÉKENYSÉGEK

AKTUÁLIS

PROJEKTEK

INFORMATIKAI RENDSZEREKOSAP adatlapok

A 2013. évre vonatkozó Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) keretében jogszabály által előírt adatgyűjtések

 

Amennyiben kérdése van az adatlapok kitöltésével vagy az adatszolgáltatás módjával kapcsolatban, írja meg a vizkeszlet@neki.gov.hu és Intézetünk munkatársai rövid időn belül megválaszolják.

Kérjük, a kitöltött adatlapokat ne erre a címre, hanem a NeKI kirendeltségtől kapott értesítésben található címre továbbítsák.

 

   A 1378. és 1376. sz. OSAP adatgyűjtés 2013. évre vonatkozó adatlapja az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) honlapjáról tölthető le, az alábbi címen: 

 http://www.ovf.hu/hu/letoltesek-album-ovf-kozerdeku

 Jogszabályi és szervezeti változások következtében a 1376. és 1378 sz. OSAP adatgyűjtés feladatköre a vízügyhöz került, a 2013-ra vonatkozó kitöltött adatlapokat a területileg illetékes vízügyi igazgatóságnak kell megküldeni.

 A 1376. és 1378. adatlapok beküldési határideje: 2014. március 5. volt.

 

 

Tekintse meg a változásokat az előző évhez képest!

 

OSAP 1373 - A mezőgazdasági vízhasználat és vízszolgáltatás  

 

• Egyedi mezőgazdasági vízhasználók által kitöltendő adatlap (Az adatszolgáltatás határideje 2014. január 31.)

• Mezőgazdasági vízszolgáltatók (vízügyi igazgatóságok, regionális vízművek, vízgazdálkodási társulatok) által kitöltendő adatlapok (Az adatszolgáltatás határideje 2014. március 31.)

 

Az adatszolgáltatókat a NeKI területileg illetékes kirendeltsége levélben vagy e-mailben értesíti az adatszolgáltatás módjáról. A kitöltött adatlapokat a fent megadott határidőig az értesítésben megadott címre kell postai vagy elektronikus úton visszaküldeni.

 

 

OSAP 1375 - A felszín alatti vizet kitermelő vízkivételek, valamint megfigyelő kutak üzemi figyelési tevékenysége

 

Az adatszolgáltatás az itt letölthető Excel adatlap kitöltésével és -- a NeKI területileg illetékes kirendeltsége részére -- e-mailben történő visszaküldésével teljesíthető. Az adatlapok kitöltéséhez segítséget nyújt az Excel fájl utolsó munkalapján található útmutató. Az adatszolgáltatás határideje 2014. március 31.

 

 

OSAP 1694 - A felszíni vízkivételek és a felszíni vízbe történő vízbevezetések adatai

 

• Felszíni vízkivételek, vízbevezetések, vízátvezetések, tározók adatlapjai (Az adatszolgáltatás határideje 2014. január 31.)

 

Az adatszolgáltatókat a NeKI területileg illetékes kirendeltsége levélben vagy e-mailben értesíti az adatszolgáltatás módjáról. A kitöltött adatlapokat a fent megadott határidőig az értesítésben megadott címre kell elektronikus vagy postai úton visszaküldeni.

Az adatlap kitöltéséhez segítséget nyújt az ugyanitt megtalálható útmutató.

 

 

2012. évre vonatkozó adatgyűjtések

 

 

OSAP 1376 - A közműves vízellátási és csatornázási tevékenységek főbb műszaki gazdasági adatai

 

Az adatlap és a hozzá tartozó útmutató letölthető a "Csatolmányokból" és a Dokumentumtárból.

Beküldési határidő: 2013. március 31.

 

 

OSAP 1378 - Az 5 m3/h teljes vízforgalmat, illetve 80 m3/d frissvíz-használatot elérő ipari jellegű vízhasználók víztermelési és vízkezelési adatai

 

 

Az adatlap és a hozzá tartozó útmutató letölthető a "Csatolmányokból" és a Dokumentumtárból.
Beküldési határidő: 2013. április 30.